Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Wazza arg

”Nice to hear your own fans booing you”
Wayne var inte glad efter 0-0 mot Algeriet. Det var inte Englands fans heller.
England är rankade 8 i världen, Algeriet 30. På planen såg det mer ut som 50 och51. En hemsk match. Men det går inte att spela en VM-match med Emile Heskey från start. Dels är det en skymf mot VM och dels är det en skymf mot Rooney. Varför Capello inte vill ha 4-5-1 med Gerrard som släpande är ett mysterium.
Samtidigt var Rooney så blek att Iniestas hud framstod som brunbränd.
* VM är lite småcharmigt på det sättet att Ryan Nelsen, Nadir Belhadj, Lucas Neill med flera helt plötsligt förvandlas från mediokra Premier League-spelare till stjärnor (inför matcherna) i världens största turnering samtidigt som superstjärnor som Kaká, Rooney och Ribery förvandlas till medelmåttor (spelmässigt).