Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

A product of Pirin Blagoevgrad

Efter Nanis 2-0-mål var jag helt säker på att det skulle bli minst 3-0. Det är sällan jag varit så 100-procentigt säker på någonting.
Bäst i går:

  • Dimitar Berbatov. Vilket anfall! Vilken löpning! Vilken avslutning!
  • Nani. Ronaldostyle på målet. Men han är inte riktigt lika bra som Ronaldo var i samma ålder.
  • Vidic. The Rock.

Sämst:

  • Effektiviteten var väl inte så där överdrivet effektiv.
  • Jag är inte riktigt med på var Rafael håller hus. Jompa har inte varit direkt livsfarlig från sin högerkant i inledningen på säsongen och hemma mot West Ham hade det knappast skadat att spela med en bättre offensiv back.

Annars:

  • Trippelbytet när Owen, Smalling och Carrick kom in fick till följd att en dominoeffekt inträffade runt den 75:e minuten. Först slog Owen bort en passning, några sekunder senare gjorde Carrick samma sak och ytterligare en liten stund senare var det Smallings tur. Alla har olika anledningar till varför: Owen är ingen passningsspelare, Carrick har inget självförtroende efter att ha bänkats tre matcher i rad och Smallings nerver satt nog i fötterna i hemmadebuten.
  • Wes Brown?
  • Manutd.com ger omdömen om spelarna efter varje match – vilket dom givetvis inte borde göra. Som väntat lindas betygen på spelare som bidragit med absolut nada in snyggt. Som: Michael Owen (on for Berbatov 74) Again, little time to make an impact but looked lively and keen for more action.
  • Okej, ”vi” gjorde mål på hörna mot Fulham, men mönstret känns igen från förra säsongen: Massor med hörnor, väldigt få heta målchanser. Nio nya i går, totalt 25 för säsongen. Måste sätta fler.