Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Boring deadline day

Inga ess i någon skotsk hamnarbetarärm denna dag. Det är nästan så att jag längtar tillbaka till den där måndagen (?) för några år sedan när jag uppdaterade BBC:s transfervaka var tionde sekund medan Berbatov låg gömd i Fergusons baksäte.
Annars har det lunkat på som vanligt i den engelska arbetarklassens favoritsport:

  • Tompa Cleverley valde rätt och gick till Roberto Martinez.
  • Stan Collymore kallar Ryan Giggs för fuskare.
  • Roy Hodgson rädar Fulham på engelsk fotbolls framtid.
  • Världens i somras mest kände straffsumpare blev Sunderlands dyraste spelare genom tiderna. Frågan är vad det betyder för Danny Welbecks speltid. Det känns som att han kan få en hel del ändå om nu Frazier Campbell är borta resten av säsongen.
  • Birmingham var rejält aktiva på D-dagen och drog in tre nya gubbar i Seb Larssons omklädningsrum. Alex Hleb kanske kan få en nytändning i Blues.

* Och allas vår hackkyckling från 2005/2006, Mozambique-sonen Carlos Queiroz, hotas av avstängning i sex månader för att ha förolämpat några dopningskontrollanter. Jag har svårt att se det framför mig, men Carlos har ju inte riktigt lyckats på egen kula de senaste åren och kanske har mycket ilska inom sig.
* Som vanligt sänker sig den dystra tomheten över oss när vi ska behöva genomlida det där tramsiga landslagsuppehållet (EM-kval?) och få vänta ända tills nästa helg för att få se det enda lag som betyder någonting. Lite tröst är i alla fall att Evertonmatchen flyttades från söndag till lördag.