Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Me = Big Sam

Som ni som följer den här bloggen vet så är jag inte överdrivet förtjust i den uppblåsta, pompösa fotbollsmördaren Sam Allardyce. Hans uttalanden de senaste veckorna om hans egen förträfflighet har inte gjort att han stigit i min aktning.
Nu finns risken att jag drabbas av samma hybris som Big Sam.
Spamkommentarerna haglar här på bloggen. Eller är det verkligen spam?
Känn på den här: ”Thank you so much for reveal incredibly fantastic informations. Your internet is great.I am impressed by the information and facts that you have on this weblog. It exhibits how very well you realize this topic. Bookmarked this method page, will come back again for much more. You, my friend, awesome! I found just the info I currently searched all over the place and just wasn’t able to locate. What a ideal internet site. Similar to this web-site your internet site is one of my new preferred.I such as this info shown and it has provided me some kind of encouragement to possess accomplishment for some reason, so maintain up the wonderful function!”
Det är svårt att inte pressa fram bröstet och låta stoltheten svämma över efter det översvallande berömmet.
Snart match.
Tror på stryk.