Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Rooney till Staterna – och?

United skickar Wayne Rooney över Atlanten för lite konditionsträning och jag kunde nästan inte bry mig mindre.
Det känns inte längre som att han spelar i United.
Dels klarar vi oss rätt hyfsat utan honom och dels vill han ju egentligen inte var här. Så om han flyger till USA och hänger där ett tag så rör det inte mig i ryggen. Han kunde få vara i Dubia for all I care.
Nu är det väl ingen slump att det är det så kallade Nike Town han hamnar i för att springa ikapp drinkarna han beställde in i Asien. Men han kan promota bäst han vill, jag bryr mig egentligen inte om vad han gör. Han är kanske inte riktigt Michael Owen än, men inte långt ifrån.
Det hade förstås varit värre om han varit fenomenal och skrivit att lagkamraterna är värdelösa än om varit usel och skrivit att lagkamraterna var värdelösa.