Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

The Fergie dilemma

Ingen match i går – stor skandal förstås.
Men på tisdag är det Old Trafford som gäller och där är gräset varmt. Frågan är hur Fergie resonerar kring laguppställningen där. På tisdag är det tio dagar sedan A-laget spelade match. Vi är redan klara för slutspelet i Champions League. Det väntar två nyckelmatcher, mot Arsenal och Chelsea om en respektive två veckor.
Ska Fergie köra bästa laget mot Valencia och riskera skador inför Arsenalmatchen eller ska han vila Vidic, Berba och Evra och låta dem gå 16 dagar utan spel?
Jag är kluven, men ändå mer inne på att låta förstaelvan spela mot Valencia. 16 dagar mellan matcherna skapar risk för rostighet och då får man ta risken att drabbas av skador. Det överväger ändå rostigheten, tror jag.
Hur tänker ni?