Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tevez>Rooney

Carlos Tevez har gjort en Rooney – och det är väl ingen som är förvånad. Vi hade på känn att Rooney kanske inte är den skarpaste kniven i lådan, men i jämförelse är ju argentinaren en slö smörkniv.

”Manchester City can confirm to its fans that “clear the air” talks have been held with Carlos Tevez.

During the meeting Carlos expressed his absolute commitment to the Club and formally withdrew his transfer request. Carlos’ contract remains unchanged and both Carlos and the Football Club are keen to focus on the opportunities that lie ahead.
Roberto Mancini commented “Carlos is a world class player whose contribution since he joined the Club has been invaluable.
I am pleased that we are now able to focus on pure football matters and to be able to look forward to Carlos continuing to play a significant role in the Club’s progress.”
Häromveckan hävdade Tevez att hans förhållanden med vissa representanter i klubbledningen ”inte gick att reparera”. Hans utspel toppar till och med Rooneys som i alla fall gav tusan att i att påstå något sådant.
Usch, vad jag avskyr sånt här beteende. Jävla pajasspelare, väx upp!
* Och jag är inne på Fergies linje här; agenterna sabbar oerhört mycket mer än vi anar. Gör som Neville-pojkarna i stället och skaffa en Neville Neville som sköter snacket med klubben. Det går garanterat bättre även om pojkarna bara tjänar 100 miljoner i stället för 300 miljoner på sina karriärer.