Supporterträff i Malmö på lördag

UnitedSyd kallar till supporterträff på 360 Sportsbar & Grill i Malmö i samband med Uniteds hemmamatch mot Liverpool på lördag.

Det finns ett nytt sporthak i Malmö och ett lass av oss avser att gå dit nu lördagen den 12/9 när vi möter Fools. Kick off är 18.30 men vi (genom bl.a. Jonas Thornberg) är på plats lite innan.

Det vore lattjolajbans om vi blir ett salt gäng och kan överrösta våra antagonister.

Har du för avsikt att käka i samband med matchen bokar du själv bord hos 360 Sportsbar & Grill. De har en matchmeny där en bira ingår för 125 spänn.

Dag: Lördag 12 september
Match: Manchester United – Liverpool
Matchstart: 18.30
Plats: 360 Sportsbar & Grill
Adress: Östra Förstadsgatan 46, 212 12 Malmö
Telefon: 040-18 30 90
Anmälan: Direkt till 360 Sportbar & Grill om man ska äta. Annars är det bara att dyka upp!

Ses där Fellow Reds!

Without Passion – You´re Nothing!

Vi påminner om att det på lördag också arrangeras en supporterträff i Växjö!

Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila lokalt@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS