Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Förlängt kontrakt till tre spelare; Pochettino kvar som nummer ett

Ander Herrera, Ashley Young och Juan Mata är tre spelare som gärna stannar i Manchester United. Nu erbjuds de kontrakt, rapporterar ESPN. 

I dagens nyhetssvep får vi läsa också att Tottenhams Mauricio Pochettino är fortfarande nummer ett att ta över United till sommaren. 

Tre spelare får förlängt kontrakt?

Ander Herrera, Ashley Young och Juan Mata sitter alla på utgående kontrakt med klubben. Nu skriver ESPN att klubben vill erbjuda dem förlängt kontrakt. Ledningen, med Ed Woodward i spetsen, är säkra på att spelarna kommer skriva under och stannar. Det är fortfarande inte känt hur länge klubben vill förlänga.

Ander Herrera har ögongen på sig från andra håll, närmare från Spanien och hans gamla klubb Athletic Bilbao. De uppges ha ögongen öppna lite extra och är redo att plocka tillbaka mittfältaren som numera är given i startelvan.

33-årige Ashley Young har erbjudande från Italien, Spanien, USA och Kina men sägs vilja vara kvar i klubben. ESPN skriver att det viktigaste för honom är att få speltid och förtroende.

Embed from Getty Images

Pochettino nummer ett

Samma ESPN skriver att ledningen har fortfarande Tottenhams Pochettino som nummer ett att ta över Manchester United till sommaren.

Enligt rapporter vill Manchester United-spelarna ha kvar Ole Gunnar Solskjaer – som har fem raka vinster sedan han tog över i december. ESPN skriver att till och med några i ledningen vill ha norrmannen kvar och ser honom som den perfekta tränaren att leda laget dom kommande åren.

Embed from Getty Images

Man skriver vidare att bortsett från Mauricio Pochettino så diskuteras det även några andra namn, som till exempel Juventus Massimiliano Allegri – men att man håller fast vid att det är Pochettino som är nummer ett.

Det är onekligen spännande att se vem det blir, Ole Gunnar Solskjaer, Mauricio Pochettino, Massimiliano Allegri eller någon annan.

Matty Willock och Joel Pereira återvänder

Som vi har tidigare skrivit har Pereira och Willock återvänt till Manchester United.

Nu kommer det en bekräftelse från Uniteds håll där de helt enkelt skriver att mittfältaren och målvakten är tillbaka från lånet. Det är fortfarande oklart vad som händer nu med spelarna men det bästa vore att klubben lånar ut dem igen.