Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchtrupp Paris Saint-Germain

Embed from Getty Images

Klockan 21.00 imorgon sparkar matchen mellan Manchester United och Paris Saint-Germain igång under Old Traffords strålkastarljus. Vi har en sådan där magiskt sprudlande Champions League-kväll framför oss – och visst är det med spänning, iver och nervositet vi ser fram emot drabbningen?

Manchester Evening News har släppt den provisoriska matchtruppen till drabbningen mot den franska ligaledaren. Enligt tidningen är det följande spelare som tagits ut till spel:

Målvakter: De Gea, Romero, Grant
Försvarare: Bailly, Shaw, Smalling, Jones, Young, Dalot, Lindelöf
Mittfältare: Pogba, Fred, Pereira, Matic, McTominay, Mata, Herrera
Anfallare: Lukaku, Sanchez, Martial, Lingard, Rashford

Alltså har vi inga större utropstecken här. Victor Lindelöf är tillbaka efter att ha vilats i lördagens match mot Fulham. Andreas Pereira och Fred är återigen med efter att ha missat senast.

De enda spelarna som är bekräftade som skadade av manager Ole Gunnar Solskjaer är Antonio Valencia och Matteo Darmian, vilket betyder att en spelare som Marcos Rojo inte blivit uttagen. Argentinaren har dock nyss kommit tillbaka från skada, vilket möjligtvis kan förklara frånvaron – men förmodligen skulle han inte varit med ändå.

Det bör tydliggöras att Manchester Evening News trupp alltid är preliminär och att förändringar kan ske. Det har hänt att spelare tagit sig in på spelarhotellet via bakdörren eller tillkommit/fallit av på andra vis. Men, allt som oftast brukar det stämma.

Mer inför matchen

Avslutningsvis påminner vi om våra andra artiklar inför matchen: