Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Solskjaers presskonferens del 2; Varane närmar sig?; Inter med skuld för Lukakuvärvningen

Manchester United v Manchester City - Carabao Cup Semi Final

Ikväll är det avspark i London mot Crystal Palace. Innan blickarna ställs in på Selhurst Park så har vi som alltid ett matigt nyhetssvep att komma med. Vi ger er andra delen av Solskjaers presskonferens, mer info om en potentiell Varane-värning samt att Inter ska vara skyldiga United en rejäl summa.

Solskjaers presskonferens del 2

Norrmannens första del av presskonfersen kom ut igår och inatt så fick vi ta del av den andra delen och det här var vad Ole hade att säga den här gången:

Pogba: ”Vi hoppas att Pogba ska vara tillbaka innan landslagsuppehållet. Han är väldigt positiv och jobbar riktigt hårt med rehaben för att komma tillbaka så snabbt som möjligt.”

Budgeten inför sommarfönstret: ”Alla klubbar i världen går igenom samma situation så det är ingen skillnad för andra klubbar än det är för oss. jag tror att det kommer bli färre och färre värvningar så länge den här pandemin finns”

Van de Beek” Donny är inte fullt redo än för att spela. Han är ett stort frågetecken inför matchen ikväll”

Anfallarna: ”Som jag alltid säger med Greenwood, Martial och cavani, när vi har alla tre i form så har vi väldigt bra anfallare. Däremot så kollar vi såklart på marknaden efter ännu bättre spelare.”

Varane närmar sig?

Real Madrid-försvararen ryktas lämna Madridklubben i sommar och där ska United vara en het kandidat till fransmannens nästa klubbadress. United ska vara fortsätt väldigt intresserade och verkligen försöka värva Varane i sommar. Vill ni läsa mer om Varaneryktet så rekomenderar jag att läsa vår tidigare artikel om det. Klicka här

 

Inter skylidga United pengar

Som alla vet värvade Inter Romelu Lukaku sommare 2019 och belgaren har gjort stor succe i Milanoklubben, inte minst den här säsongen och Inter stormar mot Scudetton. Om det bara är frid och fröjd? Svaret är rätt enkelt och det är nej. Det kommer uppgifter att United ska ha haft en klausul i kontraktet när han gick till Inter om Inter ska ha missat att betala på grund av ekonomsika problem. Nu ska Klausulen utlösts då de blåsvarta inte betalat klausulen som ska handla om bonusar till de röda och det ska innebära en skuld på en halv miljard (!) svenska kronor.’

På grund av den stora skulden ska nu United kontaktat Milanoklubben och ska ha sagt att: ”Om ni ger oss Skriniar eller Martinez så är vi kvitt”.