Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Två förlorade titelchanser

Ytterligare en vecka har passerat och mycket har hunnit hända i Manchester United. Herrarna åkte ur FA-cupen mot Middlesbrough efter straffar och damerna rök i ligacupens semifinal mot Chelsea. Därmed förlorade man två titelchanser i veckan. Utöver det har transferfönstret stängt och United skickade till slut iväg Donny van de Beek på lån. Kring anklagade Mason Greenwood har det dock varit tämligen tyst.

Igår, den 6 februari, uppmärksammade vi givetvis också Münchenolyckan för 64 år sedan.

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

FA: Manchester United – Middlesbrough 1-1 (7-8 efter straffar)

Det blev uttåg ur FA-cupen för Manchester United efter att ha förlorat mot Middlesbrough på straffar. United hade hela 21 avslut, varav nio på mål och lyckades bara få in en boll i nät, vilket är alldeles för dåligt och också anledningen till att man inte är vidare till nästa runda.

Allt om matchen

Dammatcher

WLC: Chelsea – Manchester United 3-1

Manchester Uniteds damlag får vänta ytterligare på att gå till klubbens första stora final. I ligacupsemifinalen var Chelsea numret större och United vänder hem till Manchester med en 3-1-förlust i bagaget. De fyra målen i matchen kom inom loppet av en kvart i första halvlek.

Matchrapport

WSL: Arsenal – Manchester United 1-1

Höstsynderna återupprepas för Manchester United. Alessia Russo gav United en tidig ledning borta mot tabellettan Arsenal. När hemmalaget i andra halvlek reducerades till tio spelare borde matchen ha varit vunnen. Då bjöds Stina Blackstenius på friläge och matchen slutade 1-1

Ungdomsmatcher

PL2: Manchester United – West Ham United 3-1

Manchester United U23 välkomnade under lördagen West Ham till Leigh Sports Village. Väl där blev det en underhållande match mellan de två lagen där Manchester United stod för en krigarinsats, och blev belönade med tre poäng efter två mål från D’Mani Mellor och ett från Connor Stanley.