Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Jag tror det när jag ser det

Owen Hargreaves är tillbaka på Carrington, två år och någon vecka efter att han senast startade en match för Manchester United.
Hans tränare, som alltså var sur på media och ställde in dagens presskonferens inför Bolton, är imponerad:
”He looked very good. I was surprised how good he was looking. It’s an extra string to our bow. Bringing him in at this time, after being out for so long, obviously we’ll have to monitor him and see how he’s going to progress in the next few weeks.”
Jo jag tackar jag. Det här pratet med ”kommande veckor” och allra helst ”han är tillbaka om några veckor” är ju så tramsigt och Pojken och vargen-aktikgt att det börjar bli mer sannolikt att City vinner en titel än att Hargo gör en seriös comeback. Han har spelat en reservlagshalvlek och några A-lagssekunder på två år. That’s it. OGS framstår som en man med järnknän jämfört med Owen så jag tror det när jag ser honom starta en A-match.
Vilket sannolikt aldrig kommer att hända. I alla fall inte på Uniteds nivå.
* Annars då?
Jo, med ett nytt hus uppfört och en 18-månaders i toppslag är det jobb nog att hinna med att följa United och ännu större jobb att hinna hänga med i övriga fotbolls-England/Europa.
* Sökte på ”Hargreaves” i Getty Images arkiv. Den första spelbild som kom upp (alltså den senaste) på vår favoritkanadensare var från inhoppet han gjorde mot Sunderland i maj.
Noteringar från bilden:

  1. Han har dragit upp strumporna över knäna. Skydd?
  2. Han har en enorm röv.
  3. Han ser faktiskt lite halvsunkig ut överlag.