Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Oh Nemanja

Andy Gray, ni vet den gamle skotten som fick foten från Sky sedan han och kollegan Richard Keys skojat på ett icke politiskt korrekt sätt, tror att vi hade vunnit titeln med Rio och Vidic som partners hela säsongen.
Givetvis hade vi haft en större chans, men det är ju bara hypotetiskt. Vi gick ju exempelvis inte vidare från världens lättaste Champions League-grupp trots att vi hade Nemanja tillgänglig.
(Kul att Talksport gör som MUTV och kallar det exklusivt när dom intervjuar en egen medarbetare).
Apropå Vidic så missar han vår försäsongsturné – till BÅDE Kina och Sydafrika?! – på grund av sin korsbandsskada. Därmed kan vi kanske räkna bort honom från de första omgångarna av hösten.
* VÃ¥r “dodgy keeper” har kallats upp till Europa- och världsmästarna Spaniens A-lag för första gÃ¥ngen. Kul!
Ni minns väl vad Iker Casillas sa om De Gea?
Inte?
Han sa så här:
“He will pension us all off.”
* I dag presenteras Englands EM-trupp – utan Rio d.ä. Hodgson gick på Big Man Terry i stället.
Väntat? Ja. Rätt? Nja. Hugget som stucket (rent sportsligt alltså). När dom är på sin absoluta topp, nuförtiden, är dom likvärdiga. Terry är dock några år yngre och har således en yngre kropp.
* Annars väntar vi med spänning på hur mycket sanning det finns i Kagawa-ryktena. Att Fergie såg Dortmund häromdagen är onekligen sant. Det har vi sett på bild. Kagawa själv säger enligt uppgift i alla fall att han träffat Fergie. Måste i så fall ha varit innan vi åkte och lirade i Harry Greggs hyllningsmatch i går.
“It was good that I was able to meet him in person and talk”
Matchen i går, den sista för våra anfallare Michael Owen och Dimitar Berbatov slutade med att den senare sprang som han aldrig har gjort förut efter att ha blivit utbytt.
Tack för allt Dimi.
Här är höjdpunkterna från matchen.
Evra!