Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Chelsea it is

Firandet i går sitter i i dag och kan bli till nytt firande i morgon kväll.
En plats på Wembley, en chans att sätta Mancini och oljeshejkerna på plats igen ligger i potten när pojkarna reste till London tidigare i dag.
Med tanke på det som hände på Old Trafford i första mötet så tror jag att det är ett hyfsat revanschsuget gäng som åkte dit.
Morgondagens lag:

DDG

Smalling – Rio – Evans – Evra

Carrick – Giggs

Nani – Rooney – Welbeck

Chicharito

Med Rafael borta är Smalling/Valencia/Jones alternativen och då känns Smalls som det vettigaste med tanke på Jones skadefrånvaro och med tanke på att Valencia är någon annanstans i skallen.

Rio, Evans, Evra känns självklara, liksom Carrick och Giggs.

Framåt bör rimligen Nani peta allt motstånd på högerkanten och Rooney är lika given han. Welbecks hårda jobb och fysiska presence tar honom före Kagawa och Chicharito surar nog ihop rejält om han inte får chansen före Robban.

* Benitez valde att vila spelare i går för att satsa på att vinna cupen i stället för att lyckas bättre i striden om en CL-plats.

I fejset på Abramovich.

* Nu har Fergie till och med börjat dementera att United kan tänka sig sälja Chicharito. Det är lite som när ägarna går ut och visar sitt stöd till tränarna.

Inget bra omen.

Nu är frågan om Hernandez är lika mycket Solskjaer utanför planen som han kan vara på den. Och nöjer sig med part time-spelandet.

Jag tror det, men skulle förstå honom helt om han valde att dra. No hard feelings.

* Här är Mike.* Och nej, vi har inte glömt dig Bébé.
Älgkliven här!
* Gary Neville som vanligt läsvärd i Daily Mail-krönikan för dagen.