Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Arsenal it is

Säsongens sista hemmamatch blir också den sista hemmamatchen på Old Trafford för garanterat ett par spelare. Falcao är en, DDG troligen en annan. Säkert någon eller några fler i truppen reser till Drömmarnas Teater som Unitedspelare för allra sista gången. Rafael, som inte är med i truppen i dag, ligger i farozonen. Och Jonny Evans? Robin van Persie? Till och med Angelito?
Möjligheten att nå bronset lever, om än med en ytterst liten glöd på elden. United måste först och främst besegra Arsenal och därefter hoppas att grodätarna förlorar en av matcherna mot Sunderland eller WBA. Fyra poäng räcker för dem med tanke på de sju plusmål de har på oss.
Carrick, Shaw, Rafael och Rooney är definitivt borta medan Evans och Rojo är tveksamma i kväll.
Tombolans sista:

DDG

Valencia – Smalling – Jones – Rojo

Blind

Mata – Herrera – Fellaini – Young

Falcao

Why? Falcao sägs starta (källa på det? Jo: @barneyrednews). Det är alltså spelaren som inte gjort mål i något av sina 12 senaste framträdanden och som tycks ha en outtömlig källa av chanser i Louis van Gaals hjärna. Tack och lov är det för sista gången vi ser honom på Old Trafford i Unitedtröjan. Oavsett om han så skulle göra hattrick i dag.

Rojo har, likt Carrick, hängt på rehab sedan derbyt, men skulle vara väldigt välkommen att göra comeback med uppdraget att sparka ned några Arsenalsmåttingar i dag. I övrigt inga som helst konstigheter, även om jag skulle tycka att Valdes borde få chansen mellan stolparna när nu De Gea fortfarande inte kan bestämma sig om det är värt att stanna i klubben.

Vad kan vi då förvänta oss för matchbild? United har bara ett sätt att spela, så det handlar mycket om hur Wenger tar sig an uppgiften. Men det blir inte 3-2 eller 2-3. Det blir det aldrig.