Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

United bekräftar
Will Fish signerar nytt långtidskontrakt

Manchester United bekräftar på onsdagen att försvararen Will Fish har signerat ett nytt långtidskontrakt med klubben.

Fish, som är 19 år gammal, gjorde a-lagsdebut mot Wolves i maj förra året. Han gjorde sedan ett par inhopp under försäsongen 2021 och flyttade därefter till Stockport på lån. Där gick det inte alls bra och i januari återvände han till United. Under vårsäsongen var han inte involverad i a-laget i någon match.

Kontraktet som Fish nu har signerat sträcker sig över säsongen 2024/25, med option på ytterligare ett år. Det är samma kontraktslängd som de jämnåriga mittfältarna Zidane Iqbal och Charlie Savage nyligen har accepterat.

Vi gratulerar Will Fish till det nya kontraktet!