Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagen efter – dagarna före

Park Ji-Sungs facit i de tio senaste matcherna han har startat är sorgligt: 2 vinster och 8 förluster. Samtidigt ska vi minnas att han spelat en del som innermittfältare och det är ju lika vansinnigt som att det vore att sätta Rafael där. Oh wait …
* Fifa har en intervju med Vidic pÃ¥ sin hemsida där Vida säger ” I had surgery about a week ago”. Intervjun publicerades i dag, men jag tror inte att Vida är nyopererad utan snarare att intervjun är gammal. Märkligt eftersom skribenten försöker göra sken av att den är helaktuell.
Kan han ha smygopererat sig igen?
* Wolves på söndag. Kör Fergie presskonferens som vanligt inför den lär vi få höra vilka som blev skadade i går och missar matchen där. Alltid är det någon.
* De balanserar på en knivsegg här, pojkarna och flickorna på manutd.com, när dom ska betygsätta gårdagskvällens insats på klubbens officiella hemsida. De klarar det galant.
A difficult day at the office for the Frenchman.” om Evra.
his influence faded after the break” om Carrick.
Min favvo är betyget pÃ¥ Evans: “Often left exposed after United’s full-backs had gone forward, Evans had to do a lot of “mopping up”. A thankless task on an evening to forget for the Reds.”
Oerhört diskreta sågningar.
*  Är Park en spelare vi skulle klara oss utan nästa säsong?
Berbatov drar, tyvärr.
Owen kan inte få vara kvar, oavsett hur billig i drift han är.
Kan Park bli en tredje flytt? Tveksamt. Han är en Fergie-favorit och Fergie skickar inte iväg trotjänare om dom inte bråkar eller surar över för lite speltid. Men när gjorde Park en kanonmatch senast?
Minns ej.
Är det förresten någon mer vi kan se vara på väg bort förutom Berbatov och Owen (och mööööööjligen Park då)? Nej, jag tror inte det. Anderson lär få en chans till. Fabio då? Vad tänker han? Evra har inte set the world alight med sina insatser, men ändå får han spela vecka ut och vecka in.
Om alla är friska (haha) så ser höstens starkaste elva ut så här i min värld:

DDG

Jones – Vidic – Smalling – Evra

Valencia – Carrick – Cleverley – Nani/Young

Welbeck – Rooney

Innermittfältare av rang har jag gett upp hoppet om att vi ska värva, men prio 2 borde rimligen vara en vänsterback som kan pressa Evra likt Evra pressade ut Heinze.

* Det går bra för Kiko Macheda i QPR.

Två matcher från start i FA-cupen, fyra inhopp i ligan, noll skott på mål. Han är en spelare jag bara inte kan se i vår trupp hösten 2012.

* Fergie i onsdags: “He could play tomorrow but I have good options in terms of front players with Javier Hernandez, Danny Welbeck and Wayne Rooney”.

Berbatov var inte ens på bänken. Nu kan jag inte se honom få en minut till i United.

23 februari spelade han från start i 1-2 mot Ajax på Old Trafford. Det är mycket som talar för att det blev hans sista framträdande i vår älskade klubb.

Jeez.

* Den här uppvisningen – av en högerback. Wow.