Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Berbatov is tha shit

* Han har haft en märklig karriär i United, den coole. Skyttekung, petad, avskydd, hyllad, kultfigur, petad, på väg bort, hattrickskytt och nu framröstad som månadens spelare på manutd.com.
Undrar vad han blir ihågkommen för om säg tio år. Förhoppningsvis är det hans magiska touch och inte den falska bild av en lat, ointresserad kuf som inte var värd en plats i laget.
* Vincent Kompanys avstängning står fast (fyra matcher) och givetvis är det Uniteds och Rooneys fel. Precis som det var vårt fel att Suarez blev avstängd. Mancini var vansinnig över att överklagan inte hjälpte.
För den här tacklingen.
Mancini påstod att han inte sett en utvisning för något liknande på 30 år. Det är ju bara idiotiskt sagt.
Det finns alltså människor som på allvar tror att FA <3 United. Haha.
* Ravel Morrison ska enligt Englands mest trovärdiga tidning vara på väg bort efter att kontraktsförhandlingar brutit samman. Skulle ge mycket för att få se Fergie och Morrison förhandla med varandra. Får mig att tänka på när Kieran Richardson och/eller hans agent knackade på dörren till Fergies kontor för att begära löneförhöjning.
Och Fergie svarade med att sälja honom till Sunderland.
Lika intressant som det ska bli att se om tio år hur Berba minns ska det bli att se vilken riktning Morrisons karriär tog.
* Så nu ska vi ha Demba Ba också. Byta mot Diouf kanske?
Allvarligt så är det klart att det inte skulle göra ont med Ba i laget. Men Rooney/Welbeck/Berbatov/Hernandez/Ba känns liiiiite som en för mycket.
* Bra läsning om Gazza och Wazza i Daily Mail. Tänk en dokumentärfilmare som följt Gazza från första proffskontraktet till sista. Vilken film om uppgång och fall!
* Däremot ska Mancini ha kredd för att han som förste manager går ut och sågar Liverpools hantering av Suarez-fallet.
Sist får ni en gammal goding med en betydligt yngre Wazza (som då inte hade lägrat prostituerade medan hans hustru var gravid utan hållit sig till gamla smiskerskor i stället).