Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly: Det menlösa europaäventyret

Istanbul Basaksehir v Manchester United: Group H - UEFA Champions League

Vecka sex har passerat och Manchester United sätter punkt genom att ha kryssat mot West Bromwich. Bättre gick det inte heller för damerna, som förlorade mot stadsrivalen med klara siffror. Nu väntar en ny vecka och för herrarna innebär det bland annat europaspel. 

Här har ni veckan som gick och en titt på veckan som kommer.

Herrmatcher

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK

PL: West Bromwich – Manchester United 1-1

Domslut hit och domslut dit. På det stora hela var inte United bra nog för att segra på The Hawthorns. Bruno Fernandes (vem annars?) såg till att United kvitterade hemmalagets ledning, men så mycket mer blev det inte av söndagseftermiddagen.

FA: Manchester United – West Ham 1-0

Manchester United gnetade till slut till sig en seger hemma mot West Ham i FA-cupens femte omgång. Förlängning skulle dock krävas och Scott McTominay gjorde sitt tredje mål på lika många matcher. Detta var en match då en rad spelare fick lite välbehövlig vila, åtminstone till att börja med. Bruno Fernandes, Edinson Cavani, och Luke Shaw blev alla inbytta när United jagade mål.

Dammatcher

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK

Turnering: Manchester City – Manchester United 3-0

Manchester United räckte inte till i Manchesterderbyt. I en jämn första halvlek utnyttjade Manchester city en fast situation. Efter paus kunde city sedan kontrollera matchen till en i slutändan stor seger. De dåliga nyheterna för United fortsatte då Leah Galton klev ut skadad i slutet av första halvlek.

Matchrapport.

Ungdomsmatcher

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK

U23: Manchester United – Arsenal 3-0

Manchester Uniteds reserver tog ytterligare en trepoängare när man hemmaslog Arsenal med 3-0 på fredagskvällen. Joe Hughill var inblandad i det mesta och stod för både mål och assist. Harvey Neville och Shola Shoretire skrev även dem in sig i målprotokollet.

Matchrapport.

U18: Manchester United – Manchester City 3-0

Manchester Uniteds juniorer kopplade ett stort grepp om serien då Manchester city besegrades med 4-2. Den före detta City-spelaren Charlie McNeill gjorde samtliga Uniteds mål. City inkasserade här sin första förlust sedan november 2019.

Matchrapport.

Nyheter och annat

Shola Shoretire har signerat proffskontrakt

Lottat: Manchester United möter Leicester i FA-cupens kvartsfinal

Paul Pogba – igen

Muss-podden special: #71 Adam med Sebastian Östergren

Veckan som kommer

Måndag

  • Muss.se: Nyhetssvep, dagen efter, ungdomskollen

Tisdag

  • Muss.se: Nyhetssvep, power rankings

Onsdag

  • Muss.se: Nyhetssvep, inför Real Sociedad,

Torsdag

  • EL 18.55: REAL SOCIEDAD – MANCHESTER UNITED
  • Muss.se: Nyhetssvep, matchdag, snackisar, spelarbetyg

Fredag

  • Muss.se: Nyhetssvep, dagen efter

Lördag

  • Muss.se: Nyhetssvep, inför Newcastle

Söndag

  • PL 20.00: MANCHESTER UNITED – NEWCASTLE
  • Muss.se: Nyhetssvep, matchdag, snackisar, spelarbetyg

Artiklar på Muss.se kan tillkomma, försvinna och flyttas som tillämpligt.