Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Tror på Macheda?

Jag vet att jag ska lita på Fergie (jag drömde för övrigt att jag träffade honom i natt och berättade att jag heter Mats precis som Wilander eftersom jag hade en känsla av att han skulle gå igång på det och det gjorde han) men jag kan bara inte se Kiko Macheda växa ut till en storspelare.
“I have complete belief in the boy. He could be an outstanding player. But he needs football.”
Fast å andra sidan sa Fergie så här om Liam Miller:
 “We recognised the potential of Liam, he has had a great season at Celtic. He is very much part of our progressive thinking of developing a young team over the next few years.”
Ibland blir det rätt, ibland blir det fel. Jag hoppas verkligen att Kiko blir en storspelare och lämnar Berbatov och Owen oss i sommar så finns det en plats som fjärdeanfallare för honom. Då får vi se hur mycket Fergie litar på Macheda. Han kan knappast på allvar låna ut honom en TREDJE gång och fortsätta säga att han tror på honom.
Eller?
Cleverley körde igenom Leicester, Watford och Wigan innan han tog plats i A-laget. Så det är ingen omöjlighet. Fast Cleverleys potential var lättare att upptäcka.
* Mancini har det kämpigt med sina miljardinvesteringar. Nu missar Kun dagens match mot Sunderland efter en av de sjukare skadorna jag läst om. Han ska ha skadat sig på sin 3-årige sons minimotocross och försökt lindra skadorna med en slags kylsprej som istället gjorde allting värre.
You couldn’t make it up.
Men Sunderland hemma ska dom greja ändå. Vi får lita på att Bissen skruvar in några frisparkar.
* Och så gläds vi med King Eric som är upp över öronen förälskad.
Love.