Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Vecka 28, 2014

I ryktesbörsen kastar vi ut meningslösa krav på trovärdighet och rimlighet. Här kommer vi att presentera ett urval av de rykten som florerar runt United.

I ryktesbörsen publicerar vi rykten om spelarövergångar och kontraktsdiskussion. Eventuella rykten kring Uniteds manager, skador, landslagsspel och vad det nu kan vara kör vi i nyhetsbörsen.

  • Uppgifter säger att Thomas Vermaelen är överens med United om ett personligt avtal. Det som återstår är att United och Arsenal ska komma överens. Vermaelen kan bli klar för United efter VM.
  • Mats Hummels uppges alltjämt vara ett av Van Gaals huvudmål. Spelaren uppges vara intresserad av en flytt om Dortmund går med på att sälja.
  • United uppges jaga en central mittfältare till och Arturo Vidal är kanske det hetaste spåret. Det är också mycket snack om William Carvalho.
  • United uppges också vilja också värva Angel di Maria, som kan säljas av Real Madrid för att finansiera ett köp av James Rodriguez.
  • Trots att han skrev på ett nytt kontrakt i maj tyder nu mycket på att Patrice Evra kommer att gå till Juventus i sommar.
  • Louis van Gaal uppges ha instruerat United att sälja Marouane Fellaini, som själv inte verkar övertygad om att hans framtid är i United.
  • Plus (in): Juan Cuadrado, Memphis Depay, Joao Filipe, Enzo Perez, Paul Pogba, Ricardo Rodriguez, Wesley Sneijder.
  • Plus (ut): Bebe, Shinji Kagawa, Nani, Ashley Young, Wilfried Zaha.
  • Äldre rykten (in): Dele Alli, Daley Blind, William Carvalho, Edinson Cavani, Jordy Clasie, Juan Cuadrado, Nigel de Jong, Stefan de Vrij, Memphis Depay, Angel di Maria, Nicolas Gaitan, Antoine Griezmann, Fredy Guarin, Joao Filipe, Mats Hummels, Andres Iniesta, Daryl Janmaat, Sami Khedira, Sead Kolasinac, Yevhen Konoplyanka, Tomasz Kucz, Dirk Kuyt, Eliaquim Mangala, Marquinhos, Jackson Martinez, Bruno Martins Indi, Benjamin Mendy, Miranda, Pedro, Enzo Perez, Paul Pogba, Marco Reus, Patrick Roberts, Ricardo Rodriguez, Alexis Sanchez, Bastian Schweinsteiger, Wesley Sneijder, Alex Song, Kevin Strootman, Arda Turan, Victor Valdes, Thomas Vermaelen, Arturo Vidal, Joao Virginia, Xavi.
  • Äldre rykten (ut): Ben Amos, Anderson, Bebe, Michael Carrick, Tom Cleverley, Patrice Evra, Marouane Fellaini, Darren Fletcher, Javier Hernandez, Adnan Januzaj, Sam Johnstone (lån), Shinji Kagawa, Michael Keane, Juan Mata, Nani, Chris Smalling, Danny Welbeck, Ashley Young, Wilfried Zaha.
  • Inte längre aktuellt (in): Cesc Fabregas, Ezequiel Garay, Ilkay Gundogan, Eden Hazard, Koke, Toni Kroos, Adam Lallana, Mario Mandzukic, Thomas Muller, Arjen Robben, Bacary Sagna.
  • Officiellt (in): Ander Herrera (Athletic Bilbao), Luke Shaw (Southampton).
  • Officiellt (nya kontrakt): Patrice Evra, Antonio Valencia.
  • Ungdomsvärvningar: Målvakten Vanja Milinkovic är klar för United, men omgående utlånad tillbaka till FK Vojvodina.
  • Officiellt (ut): Alexander Buttner (Dynamo Moskva), Rio Ferdinand (ingen ny klubb klar), Ryan Giggs (slutar), Federico Macheda (Cardiff), Nemanja Vidic (Inter).

Se också: Nyhetsbörsen »

Nyare rykten »

Publicerat:
2014-07-13,
15.21
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mail: Di Maria när PSG

Enligt Daily Mail är nu PSG favorit att signera Angel di Maria. United har studerat Di Maria under lång tid men ska ännu inte ha kontaktat varken Real Madrid eller spelarens representanter. Tidningen hänvisar till spanska rapporter, utan att nämna var de rapporterna härstammar ifrån, och säger att Di Maria skulle föredra en flytt till PSG framför en flytt till United.

I övrigt skriver tidningen att Louis van Gaal vill värva minst en mittback till. Thomas Vermaelen är fortfarande aktuell, men United har ännu inte nått en kompromiss om en övergångssumma. United är fortfarande intresserade av att värva Arturo Vidal. Längre fram i planen sägs det att Marco Reus var ett alternativ då David Moyes ledde United men nu kan Memphis Depay vara ett mer realistiskt alternativ.

Läs mer på Dailymail.co.uk.

Publicerat:
2014-07-13,
12.35
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Van Persie antyder holländska värvningar

Efter Hollands seger mot Brasilien fick Robin van Persie frågan om det blir fler holländska spelare i United nästa säsong. Hans svar antyder att det i högsta grad är aktuellt.

Jag medger att jag vet lite mer än er ibland, men jag kan inte säga något.


[Twitter]

Publicerat:
2014-07-13,
12.32
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Robben utesluter flytt till United

Arjen Robben berättade i holländsk teve, efter segern mot Brasilien, att Louis van Gaal har sagt att det ”alltid finns en plats” för Robben i Manchester United.

Yttern utesluter dock en flytt till England:

Det är inte ett alternativ dock. Jag kommer att stanna i Bayern München.


[Twitter]

Läs mer på Skysports.com.

Publicerat:
2014-07-13,
12.29
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Vidal förnekar inte flyttrykten

Arturo Vidal uppges vara högt upp på Louis van Gaals önskelista. Mittfältaren själv vägrar att förneka rykten om en flytt från Juventus.

Jag har hört om ryktena, men jag har inte pratat mer om det här ämnet. Jag njuter av min semester och när jag återvänder till Italien får jag se vad som händer. Jag är väldigt lugn, men alla skulle älska att spela för en av de största klubbarna i världen.

Läs mer på Dailymail.co.uk.

Publicerat:
2014-07-12,
14.44
Publicerat av:
Mikael Österdahl

MEN: Di Maria-intresse dåliga nyheter för Nani och Young

Hur det blir med Angel di Maria återstår att se, då han rapporteras vilja gå till en Champions League-klubb (se nedan). Enligt Manchester Evening News är Uniteds intresse i Di Maria dåliga nyheter för Nani och Ashley Young.

Tidningen skriver att Nani kan inkluderas i en affär som tar Arturo Vidal till United. När det gäller Young så rapporteras Aston Villa vara intresserade att köpa tillbaka spelaren, för en övergångssumma på sju miljoner pund.

Läs mer på Manchestereveningnews.co.uk.

Publicerat:
2014-07-12,
14.35
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mirror: Di Maria bara intresserad av Champions League-klubbar

Manchester Uniteds möjligheter att signera Angel di Maria är enligt The Mirror små. Tidningen tror sig veta att spelaren bara kan tänka sig att flytta till en klubb som spelar Champions League.
Läs mer på Mirror.co.uk.

Publicerat:
2014-07-12,
14.33
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mail: United i samtal med Vidals agent

Enligt Daily Mail samtalade Manchester United med Arturo Vidals agent under fredagen.
Läs mer på Dailymail.co.uk.

Publicerat:
2014-07-12,
14.27
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Bebe vill gå till Benfica

Jag tycker att det skulle vara en bra möjlighet för mig. Nu kommer jag att vänta på att min agent ska lösa det. Han kommer definitivt att veta bättre än jag om det är sant eller inte. Givetvis skulle det vara en bra möjlighet för mig. Kanske kan jag spela mer och de kan lita på mig mer. Jag tycker att det skulle vara en unik möjlighet.
Läs mer på Dailymail.co.uk.

Publicerat:
2014-07-11,
17.53
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Lazio: Vi värvar De Vrij, United inte intresserade

Ryktena som placerar Stefan de Vrij i Manchester United är nonsens menar Lazios sportdirektör Igli Tare.

Mycket har sagts och skrivits om De Vrij och hans övergång till United men det där är inte sant. Hans agent har klart och tydligt sagt att han aldrig har varit i Manchester för att träffa den engelska klubben. De Vrijs önskan är att spela för Lazio.

Läs mer på Skysports.com.

Publicerat:
2014-07-10,
22.00
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Glöm det: Alexis Sanchez klar för Arsenal

Unitedryktade Alexis Sanchez har skrivit på för Arsenal.
Läs mer på Arsenal.com.

Publicerat:
2014-07-10,
21.14
Publicerat av:
Mikael Österdahl

MEN: Blind ersätter Evra

Manchester Evening News tror att Manchester United kommer att sikta in sig på att värva Daley Blind när Patrice Evra lämnar klubben. Rapportens trovärdighet kan dock ifrågasättas då Blind uppges spela för Feyenoord, vilket ju är helt felaktigt.
Läs mer på Manchestereveningnews.co.uk.

Publicerat:
2014-07-10,
21.10
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Alla överens om att Evra går till Juventus

Det tycks nu bara vara en tidsfråga innan Patrice Evra skriver på för Juventus. Vänsterbacken ska idag ha bett United att få lämna klubben, även om han inte har lämnat in en formellt transferansökan. Evra uppges vilja lämna United av personliga skäl.

Sky Sports trodde att det skulle ske redan idag, men det verkar inte så.

Evra förväntas kosta Juventus två miljoner pund och han uppges få ett tvåårskontrakt värt 55 000 pund i veckan.

Läs mer på Theguardian.com, på Mirror.co.uk eller på Skysports.com.

Publicerat:
2014-07-10,
01.37
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Jackson: Van Gaal vill inte värva holländska försvarare

The Guardians Unitedkorrespondent Jamie Jackson skriver på Twitter att ordet på gatan i Holland är att Louis van Gaal inte tycker att de holländska landslagsmittfältarna är bra nog för Manchester United.

[Twitter]

Publicerat:
2014-07-10,
01.36
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Telegraph: Evra nära Juventus, kan bana vägen för Vidal till United

Rapporterna om att Patrice Evra ska gå till Juventus fortsätter att flöda in. Nu rapporterar även The Telegraph att Evra är nära en flytt till Italien.

Tidningen menar att United kan låta Evra lämna klubben för Juventus för att underlätta framtida förhandlingar mellan klubbarna, då United förväntas försöka värva Arturo Vidal.

Läs mer på Telegraph.co.uk.

Publicerat:
2014-07-10,
01.31
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mirror: Juventus måste sälja Pogba eller Vidal för att balansera ekonomin

Enligt The Mirror, som inte hänvisar till någon alls och heller inte ger några detaljer, så är Juventus president Andrea Agnelli besatt av balanserade redovisningar. Det betyder att Juventus måste sälja antingen Paul Pogba eller Arturo Vidal och då ser ju Manchester United ut som en trolig köpare.
Läs mer på Mirror.co.uk.

Publicerat:
2014-07-10,
01.22
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Galatasaray: Vi måste sälja Sneijder om någon bjuder 20 miljoner euro

Galatasaray vill behålla Wesley Sneijder men spelaren har en utköpsklausul på 20 miljoner euro och om någon klubb bjuder så mycket kan den turkiska klubben inte göra så mycket. Lägger vi dessutom till att det är sommar och att Sneijder kommer från Holland så är det ju nästan självklart att han ska kopplas samman med Manchester United.
Läs mer på Mirror.co.uk. (Gör inte det).

Publicerat:
2014-07-09,
16.16
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Sky: Engelska klubbar intresserade av Benficajuniorer

Benficas ytter Joao Filipe och målvakt Joao Virginia, båda 15 år, uppges vara å radarn hos ett flertal engelska klubbar. De båda spelarna har blivit erbjudna långtidskontrakt av Benfica men uppges vilja spela i Premier League i framtiden. Sky Sports säger att Manchester United, Manchester city, Liverpool och Chelsea alla är intresserade.
Läs mer på Skysports.com.

Publicerat:
2014-07-09,
16.13
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Sky och BBC tror också att Evra går till Juventus

Även tevekanalerna Sky Sports och BBC rapporterar nu att Juventus vill signera Patrice Evra. Mycket tyder på att vänsterbacken kommer att lämna United.
Läs mer på Skysports.com eller på Bbc.co.uk.

Publicerat:
2014-07-09,
15.52
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mirror: United har inget intresse i Ricardo Rodriguez

Tyska rapporter säger att Manchester United har bjudit på Wolfsburgs vänsterback Ricardo Rodriguez. Enligt The Mirror säger en källa i United sig inte vara medveten om något bud.
Läs mer på Mirror.co.uk.

Publicerat:
2014-07-09,
15.41
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mitten: Vidal, Di Maria och Hummels aktuella

Välinformerade Andy Mitten säger att Manchester United i allra högsta grad är intresserade av att signera Arturo Vidal, Angel di Maria och Mats Hummels.

Om Di Maria säger Mitten att United har ett ”genuint intresse” men att ingen kontakt är tagen än. Angående Vidal säger han att det definitivt finns ett intresse och att United och Juventus har varit i kontakt.

Hummels ska vara ett av Uniteds primära mål. Mittbacken trivs förvisso i Dortmund men skulle vara öppen för en flytt till en större klubb. Dortmund insisterar förvisso att de inte vill sälja, men de kanske mest är spel för galleriet. Mitten menar att Uniteds försök att värva Hummels har pågått hela sommaren och att klubben tror att en affär är möjlig.

Mitten säger också att Louis van Gaal vill arbeta med en trupp på 20 spelare. Detta innebär i så fall att ett flertal Unitedspelare behöver säljas. Han nämner inga namn men säger att det är en radda spelare som har underpresterat. Problemet är att Uniteds spelare ofta sitter på bra kontrakt och att det inte är många klubbar som kan betala lika stor lön. Samtidigt vill ju spelare spela fotboll och om Van Gaal klargör att spelarna inte har någon framtid i United kan spelarna övertalas om att lämna klubben.


[Youtube]

Publicerat:
2014-07-09,
15.28
Publicerat av:
Mikael Österdahl

PSV: Bäst för Depay att stanna

Memphis Depay har kopplats samman med Manchester United. PSV:s tränare Philip Cocu säger dock att inge kontakt har förekommit och att det vore bäst för spelaren att stanna i PSV ett år till.

Det har inte varit någon kontakt. Och han har ett kontrakt med PSV [till 2017], så låt oss inte förekomma oss själva. Han har bara en hel säsong bakom sig. Jag tycker att du behöver en viss bas för att ta nästa steg och det är oberoende av vilka kvaliteter som en person har. Därför måste han stanna i PSV åtminstone ett år till.

Läs mer på Vi.nl eller på Manchestereveningnews.co.uk.

Publicerat:
2014-07-09,
15.22
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Guardian: Di Maria och Hummels aktuella

Enligt The Guardian vill Louis van Gaal värva Angel di Maria från Real Madrid och Mats Hummels från Borussia Dortmund.

Van Gaal ska beundra Di Maria för dennes fart och styrka. Real Madrid vill värva James Rodriguez och den affären skulle delvis kunna finansieras av en försäljning av Di Maria. Om det blir en affär skulle Di Maria kunna kosta 40 eller 45 miljoner pund.

Mats Hummels fortsätter att kopplas samman med United, trots rapporter om att han vill stanna och att Dortmund inte vill sälja. The Guardian menar dock att Hummels skulle vara öppen för en flytt till United om Dortmund väljer att sälja honom. En potentiell övergångssumma skulle kunna vara 25 till 30 miljoner pund.

Om de två affärerna blir av skulle de delvis kunna finansieras genom att United säljer spelare. Tidningen menar att Marouane Fellaini, Nani, Ashley Young och Shinji Kagawa är i farozonen.

Läs mer på Theguardian.com.

Publicerat:
2014-07-09,
15.05
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Glöm det: Mandzukic går till Atletico Madrid

Mario Mandzukic har vid något tillfälle kopplats samman med Manchester United. Detta blir det dock inget med, Bayern München meddelar att Bayern, Mario Mandzukic och Atletico Madrid är överens om en övergång.

[Twitter]

Publicerat:
2014-07-09,
15.03
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Cuadrado: Min framtid är osäker

Juan Cuadrado har kopplats samman med Manchester United, även om han förväntas gå till Barcelona. Igår berättade vi att Fiorentina medger att spelarens framtid är osäker och nu säger spelaren detsamma.

Jag vet ännu inte vad som kommer att hända. Just nu har jag inte mottagit några konkreta bud från någon klubb. Du läser mycket i pressen men för tillfället är det inget som är konkret. Jag har ingen brådska att fatta beslut om min framtid. Vi får se vad som händer. Oavsett var jag spelar kommer jag att försöka göra mitt bästa i varje match.

Citat: Manchestereveningnews.co.uk.

Publicerat:
2014-07-09,
14.59
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Evra högaktuell för Juventus

Mycket tyder nu på att Patrice Evra kommer att lämna Manchester United i sommar, trots att han skrev på för ett år till i maj. Juventus uppges ha kontaktat United för att diskutera möjligheten att signera Evra. Det sägs att Evra kan lämna United för två miljoner pund.

Manchester United och Louis van Gaal vill behålla Evra, men kommer inte att stå i vägen om Evra meddelar att han vill lämna. Spelaren själv tros trivas i United men hans fru önskar en flytt.

Läs mer på Dailymail.co.uk, på Mirror.co.uk eller på Manchestereveningnews.co.uk.

Publicerat:
2014-07-09,
14.49
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mirror: United överväger Perez

Enligt The Mirror funderar Manchester United på att sno Enzo Perez framför näsan på Valencia. Perez tillhör Benfica men uppges vara högaktuell för Valencia. Nu ska United emellertid överväga att kliva in i handlingarna i sista stund.
Läs mer på Mirror.co.uk.

Publicerat:
2014-07-08,
18.00
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Vermaelen: Jag vet inte var jag spelar nästa säsong

Thomas Vermaelen kopplas allt oftare samman med Manchester United. Nu medger spelaren själv att han inte vet var han kommer att spela nästa säsong.

Jag vet inte var jag kommer att spela, Arsenal eller någon annanstans, nästa säsong. All min uppmärksamhet gick till VM. Jag får se när jag pratar med Arsenal.

Läs mer på Standard.co.uk.

Publicerat:
2014-07-08,
17.52
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Fiorentina: Vi ska övertyga Cuadrado att stanna

Fiorentinas colombianska ytter Juan Cuadrado ryktas vara på väg bort från klubben, och Manchester United nämns som en tänkbar ny klubb. Fiorentinas sportdirektör Daniele Prade medger att spelarens framtid men säger att klubben ska göra allt för att få honom att stanna.

Nu måste vi vänta på att han återvänder [efter semester] innan vi vet var hans framtid kommer att vara. Vi kommer att göra allt vi kan för att övertyga honom att stanna, men allt kommer att bestämmas när han återvänder. Just nu har vi inte tagit emot några officiella bud på honom.

Läs mer på Manchestereveningnews.co.uk.

Publicerat:
2014-07-08,
17.46
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mirror: Evra kan övertalas av Juventus

Enligt The Mirror är United oroliga för att Patrice Evra ska lockas till Italien av Juventus. Tidningen skriver att Evra ska vara nöjd med sin situation i United, trots att Luke Shaw förmodas vara förstaval som vänsterback nästa säsong. Däremot ska Evras fru, Sandra, önska en flytt från Manchester.

Om Evra bestämmer sig för att han vill lämna kommer United inte att hindra honom. Juventus uppges dock bara vara beredda att betala 1,2 miljoner pund för vänsterbacken.

Läs mer på Mirror.co.uk.

Publicerat:
2014-07-07,
23.57
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Honigstein: Hummels inte intresserad av flytt till United

Raphael Honigstein skriver på Twitter att Mats Hummels inte är intresserad av en flytt till Manchester United. Inte heller är Dortmund intresserade av att sälja.

Publicerat:
2014-07-07,
19.03
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mail: United tittar på Ricardo Rodriguez som konkurrent till Shaw

Enligt Daily Mail är Manchester United intresserade att värva Wolfsburgs vänsterback Ricardo Rodriguez. Då Juventus vill värva Patrice Evra vill United ha ytterligare ett alternativ som vänsterback. Även Liverpool och Tottenham uppges vara intresserade av vänsterbacken, som representerade Schweiz i VM.

Tidningen skriver också att United har Arturo Vidal och Angel di Maria på sin lista, även om man ännu inte har kommit med något bud.

Fiorentina är intresserade av att värva Marouane Fellaini men förväntas inte kunna möta Uniteds värdering. Samtidigt har United ett intresse i Fiorentinas Juan Cuadrado, men han tippas hamna i Barcelona.

Läs mer på Dailymail.co.uk.

Publicerat:
2014-07-07,
14.07
Publicerat av:
Mikael Österdahl

MEN: Fellaini blir kvar i United

Enligt Manchester Evening News stämmer det inte att Louis van Gaal ska ha instruerat United att sälja Marouane Fellaini. Tidningen skriver också att Fellaini själv vill stanna i United och kämpa om en plats i laget.
Läs mer på Manchestereveningnews.co.uk.

Publicerat:
2014-07-07,
13.59
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mail: Newcastle vill ha Zaha

Daily Mail rapporterar att Newcastle vill värva Wilfried Zaha. Om det blir en affär beror på hur Louis van Gaal ser på Zaha. Positivt för Zaha, som rapporteras vilja stanna i United, är att Van Gaal gillar att ge unga spelare chansen.
Läs mer på Dailymail.co.uk.

Publicerat:
2014-07-07,
13.57
Publicerat av:
Mikael Österdahl

MEN: Nani kan vara nyckeln i en Vidalaffär

Manchester Evening News rapporterar att Nani kan vara nyckeln till en affär som tar Arturo Vidal till Manchester United. Tidningen menar att Juventus fortfarande är intresserade av Unitedyttern. Än så länge har United dock inte kontaktat Juventus om en affär.
Läs mer på Manchestereveningnews.co.uk.

Äldre rykten »