Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly
Höstens första landslagsuppehåll står för dörren

Det blev en tung avslutning på veckan med gårdagens förlust färskt i minnet. En vecka som annars präglades av aktivitet på transfermarknaden och ett par nya namn in till truppen. Härnäst väntar ett uppehåll från ligafotbollen, då det ska spelas landskamper en tid framöver. Välbehövligt med ett break för United? Förmodligen både ja och nej. 

Herrmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PL: Arsenal – Manchester United 3-1

United var nära att knipa både en och tre poäng på Emirates igår. Det slutade med noll, vilket i sig inte är särskilt uppseendeväckande. Sättet det gick till på var emellertid smärtsamt. Hemmalaget var bättre, men United hotade när lägen uppstod och kunde med lite millimeterflyt fått med sig Alejandro Garnachos 2-1-mål i slutskedet. I stället kom en kalldusch långt in på stopptid. Och sedan en spik i kistan på det.

Allt om matchen

Dammatcher

Spelschema Spelarstatistik

TR: Manchester United – Everton 1-0

Damlaget spelade igår sin andra försäsongsmatch mot Everton och efter krysset mot Leicester förra söndagen blev det istället en förlösande 1-0 seger på Carrington. En chansrik match, men endast en gick i nät, med Leah Galton som matchens enda målskytt i slutet av första halvlek.

Ungdomsmatcher

Spelschema Spelarstatistik

PLC: Manchester United – Reading 4-1

U18-laget spelade igår sin första match i Premier League Cup juniorlag. Uniteds grupp består av Reading, Southampton och Wolverhampton. Första mötet spelades mot Reading, med vinst 4-1 som resultat. Målen gjordes av Ethan Wheatley och Gabriele Biancheri (3).

PL2: Sunderland – Manchester United 5-5

Tro det eller ej, men United tappade i mötet med Sunderland en 5-0-ledning. I början av andra halvlek hade United gjort fem mål och Sunderland noll. Kort därefter hade hemmalaget inom loppet av fyra minuter gjort tre mål och blåst liv i matchen, så pass mycket att en reducering och kvittering skulle komma. I den åttonde stopptidsminuten fullbordade Sunderland upphämtningen. Frågan är vad som hände i United…

Nyheter och annat

Några veckors skaderehabilitering för Raphaël Varane

Möte med tyska jättarna väntar i Champions Leauge

Palace väntar i Ligacupen

Jonny Evans skriver kontrakt med United

Bayindir blir Uniteds första turkiska spelare

Henderson klar för Crystal Palace

Teden Mengi lämnar United för nykomlingen

Äntligen officiellt: Amrabat är en Unitedspelare

Mason Greenwood till Getafe på lån

Álvaro Fernández till Granada på lån

Unge Pye klar för Burnley

Charlie McNeill går till Stevenage på lån

Sergio Reguilón ansluter på lån

Marc Jurado klar för Espanyol

Thorisdottir till Brighton & Hove Albion

Har vi åkt tillbaka tio år i tiden?

Bayindir tar ettan, Hojlund elva och Garnacho är vår nya Fred

Ett hårt arbetande kraftpaket

 

Läget i laget

Senaste nytt om skador och avstängningar.

Veckan som kommer

Måndag

Muss.se: Unitedsvepet, dagen efter

Tisdag

Muss.se: Unitedsvepet, landslagskollen

Onsdag

15.00 / DAM / TR
Manchester United – Bayern München

Muss.se: Unitedsvepet

Torsdag

Muss.se: Unitedsvepet, landslag

Fredag

Muss.se: Unitedsvepet, landslag

Lördag

Muss.se: Unitedsvepet, landslag

Söndag

Muss.se: Unitedsvepet, landslag