Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly: Lägligt landslagsuppehåll

Manchester United är för tillfället inne i en svajig period och fortsätter att inte vinna fotbollsmatcher. Nu väntar ett landslagsuppehåll i två veckor och vi får nog konstatera att det inte kunde komma lägligare. Vi noterar även att både Alexis Sanchez och Chris Smalling har lånats ut samt att damlaget har presenterat två nytillskott, däribland svenskan Lotta Ökvist.

Här har ni veckan som gick och en titt på veckan som kommer.

Herrmatcher

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK

Premier League: Southampton – Manchester United 1-1

Manchester United åkte till sydkusten 0ch tog emot Southampton i en match som United tog ledningen i tack vare Daniel James stänkare upp i krysset. Jannik Vestergaard såg sedan till att knoppa in kvitteringen efter en knapp timmes spel. Trots utvisning på en hemmaspelare i andra halvlek lyckades ändå inte United få hål på sin motståndare och kräftgången fortsätter därmed.

Dammatcher

Damerna sparkar igång säsongen på lördag och gör det mot inga mindre än stadsrivalen på bortaplan.

Ungdomsmatcher

U18 PL: Liverpool – Manchester United 4-3

Juniorerna åkte till Merseyside under lördagen för möte med Liverpool. En målrik match som präglades av att United kvitterade tre gånger om slutade dessvärre med ett självmål precis i slutskedet och en fjärde kvittering hann man inte med. Charlie Wellens stod för två av Uniteds mål.

PL 2: Manchester United – West Ham 2-2

Reservernas fina segersvit bröts under fredagen när West Ham kom på besök. Gästerna såg ut att gå mot tre poäng när man satte dit 1-2 med knappt tio minuter kvar att spela, men United skulle få sista ordet i form av Largie Ramazani.