Muss.se » Nyhetsarkiv » Damlaget | Herrlaget | Ungdomslagen

Muss Weekly: En smakstart på säsongen

I helgen riktades alla våra blickar mot Old Trafford och Manchester Uniteds säsongsinledning mot Leeds. Det blev som bekant en smakstart på säsongen med en 5-1-viktoria och glada miner på allas läppar. Innan matchen presenterades dessutom Raphaël Varane, som säkerligen är sugen på att lira när United tar emot Southampton på söndag.

Här har ni veckan som gick och en titt på veckan som kommer.

Herrmatcher

SPELSCHEMA SPELARSTATISTIK

Premier League: Manchester United – Leeds United 5-1

Manchester United gjorde allt man kunde önska och lite till när publiken åter fick fylla Old Traffords läktare. 5-1 mot Leeds i seriepremiären, hattrick av Bruno Fernandes och en Paul Pogba på ett fantastiskt humör med hela fyra framspelningar. En insats som lovar gott.

Dammatcher

Försäsong: Manchester United – Aston Villa 2-0

Kirsty Hanson var segerorganisatör när Manchester Uniteds damlag besegrade Aston Villa med 2-0 i en träningsmatch på lördagskvällen. Hanson spelade fram Martha Thomas till matchens första mål och gjorde sedan själv det andra. Båda målen i första halvlek.

Matchrapport.

Ungdomsmatcher

Försäsong U23: Manchester United – Sheffield Wednesday 4-2

Reservlaget träningsspelade mot Sheffield Wednesday i tisdags och vann med 4-2 efter mÃ¥l av Zidane Iqbal, D’Mani Mellor, Hannibal, och Shola Shoretire.

U23 PL2: Manchester United – Leicester City 2-2

Manchester Uniteds U23-lag drog igång säsongen under söndagseftermiddagen när man tog emot Leicester hemma på Leigh Sport Village. Det blev sannerligen en nervkittlande match, då United till slut lyckades lösa ett oavgjort resultat efter två mål de sista tio minuterna. De sista stod inhoppande Charlie McNeill för.

U18 PL: Manchester City – Manchester United 3-0

Ett ungt Manchester United var chanslöst i derbyt mot Manchester City, när U18 Premier League inleddes på lördagen. United matchade fyra debutanter och inte färre än fem schoolboys.